Nieuws

 

Voor een dagje winkelen zit je goed in Leek. Van grote bekende winkelketens tot veel lokale en bijzondere winkeltjes. Door het dorp verspreid vind je mooie restaurants, gezellige lunchrooms en betaalbare eetcafés. 

Wie Leek en omgeving écht wil leren kennen, blijft langer dan een dag. Er is genoeg te zien en te beleven. Leek beschikt over verschillende overnachtingslocaties: hotels, campings, B&B’s en groepsaccommodaties. Voor iedereen is er een ideale gelegenheid te vinden. Midden in het centrum, dichtbij de natuur of juist vooral goed bereikbaar? Overnachten in Leek kan op jouw manier.

Ben je van plan om met de auto te komen? Parkeerplaatsen meer dan genoeg en gratis! Vergeet niet de blauwe parkeerschijf als je in het centrum parkeert!

Op zoek naar wat er in Leek te doen is? In Leek is er bijna elk weekend wel wat te beleven. Evenementen en activiteiten voor jong en oud vind je op  LeukLeek. Exposities, voorstellingen, muziek, festivals, films, cultuur en veel meer wordt er bijna dagelijks georganiseerd in dit gezellige dorp.