Hé startende ondernemer, klaar voor een vliegende start?

Je hebt een idee. Een goed idee. Met dit idee wil je een onderneming beginnen. Dit zijn spannende tijden en er komt veel op de toekomstig ondernemer af. Als startende ondernemer zit je met veel vragen.
Is mijn plan financieel haalbaar? Wat moet ik allemaal regelen? Hoe kom ik aan geld om de onderneming te starten? Is een marktonderzoek nodig? Wat leeft er binnen Leek? Zijn er zaken waar ik rekening mee moet houden?

 Je vakgebied beheers je als geen ander, maar alle andere zaken die bij het starten van een onderneming komen kijken, dat is soms een ander verhaal. Het is belangrijk om bij de start van een onderneming een aantal zaken tot in de puntjes te regelen.

Als ondernemers helpen wij graag startende ondernemers goed op weg. Wij als ondernemers in Leek zorgen er graag voor dat jouw bedrijf een succes wordt. Wij weten als geen ander hoe het is om een bedrijf te starten en wat daar allemaal bij komt kijken. Om jou een duwtje in de goede richting te geven bieden wij de mogelijkheid om gezellig met ons een bakje koffie te gaan drinken en je plannen door te spreken. 

Dus, kom maar op met je goede idee! Wij helpen je graag bij de uitvoering hiervan.

Handelsvereniging Leek-Nietap

 

e-mail: mail@hvleeknietap.nl