Koop Lokaal, het nieuwe normaal

19-1-2022

Waar de online detailhandel floreert, gebeurt dat in de winkelstraat zeker niet. Ondernemers hebben het zwaar, want door Corona vinden veel consumenten het lang niet meer zo leuk om even te shoppen. Toch hebben ondernemers jouw aankopen keihard nodig alleen zo kunnen zij de crisis het hoofd bieden en jou na Corona nog een leuke plek bieden om te shoppen. Ons advies: “Steun lokale de ondernemers en koop lokaal!”

 

Vijf voordelen van lokaal winkelen:

Persoonlijk aandacht
Voor ondernemers ben jij als klant heel belangrijk. Zij geven jou graag dat beetje extra aandacht en staan altijd klaar voor een praatje, kopje koffie en goed advies.

Goede klantenservice
Een tevreden klant draagt bij aan het succes van een onderneming. Een ondernemer zal dan ook altijd zijn best doen om jou tevreden te stellen.

Uniek aanbod
Als jij bij een lokale ondernemer koopt, stimuleer je de ondernemer bij het inkopen van zijn assortiment en help je mee om de ondernemer gevarieerd te laten inkopen.

Levendige winkelstraat
Door bij de lokale ondernemer te kopen, zorg je ervoor dat ook na de coronacrisis jouw winkelstaat levendig is en een fijne plek om te shoppen.
Koop jij bij een lokale ondernemer, dan kan de ondernemer makkelijker banen behouden, nieuwe creëren en meedoen met lokale evenementen.

Milieubewust
Door in je eigen omgeving te kopen, belast je het milieu minder. Minder transport en minder kilometers voor jezelf, wat bijdraagt aan een beter milieu.


Deel dit bericht

Meer