Koningsdag 2023

26-4-2023

Het is bijna zover, Koningsdag in Leek!

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten in Leek? Check dan het programma hieronder:

Centrum Leek -  De Dam

De vrijwilligers van Volksvermaken Leek-Nietap, organiseren de traditionele kleedjesmarkt op de Dam, de Tolberterstraat en in de passage. Heb jij de zolder al opgeruimd om deze spullen te verkopen?
Speciaal voor deze dag zal de Dam afgesloten worden voor verkeer. We beginnen om 9.00 uur en gaan afsluiten rond 15.00 uur. Vanaf 8.00 uur kan er begonnen worden met opbouwen.

Voor de kleintjes is er springplezier op een luchtkussen en zijn er verschillende demonstraties van verenigingen. Showband Roden zal zorgen voor een gezellige en muzikale sfeer in het centrum van Leek.

De winkels zijn geopend. Dus op jouw vrije dag is dit een goed moment om even lekker te shoppen. Ook de horeca is geopend. Tijd om een goede lunch, een koud biertje of wat anders lekkers te halen!

Koningsfeest Leek

Na de kleedjesmarkt in het centrum kan je losgaan op het Koningsfeest met vele super artiesten, waaronder Marco Schuitmaker, Ancora en Bertus Sipma. Het Koningsfeest wordt georganiseerd op het evenemententerrein tegenover de Rabobank.

De weersverwachting ziet er goed uit en het lijkt erop dat het morgen droog blijft, maar kleed je wel warm aan. Met een dikke jas, een grote glimlach en de mooiste dansmoves om warm te blijven gaan we voor code oranje in Leek!  

Het belooft een feestelijke dag te worden met veel muziek, een springkussen, kleedjesmarkt, optredens, winkelend publiek en vooral veel gezelligheid.


Deel dit bericht

Meer