De Herfst Valt in Leek

7-10-2023

Terwijl de bladeren vallen en de dagen korter worden, staat Leek klaar met activiteiten om dit kleurrijke seizoen te omarmen.

Op zaterdag 7 oktober staan de Mode en Trends Dagen op het programma. De straten van Leek worden omgetoverd met rode lopers, waar lokale ondernemers de nieuwste najaarscollecties. presenteren. Van mode tot brillen, schoenen, tassen en zelfs de laatste trends in haarmode, bloemen en planten, en dierverzorging - er is voor elk wat wils. De rode lopers voor de winkels tonen de nieuwste stijlen en bieden inspiratie voor het komende seizoen.

Het wordt niet alleen een dag van shoppen en stijl, maar ook van vermaak voor het hele gezin. Kinderen kunnen hun energie kwijt op het springkussen, en Clown Joepie, bekend van het tv-programma Blow Up, zal zorgen voor verbluffende ballonkunst. De aanwezige muziek zal de sfeer nog verder verhogen.

Ondernemers krijgen de kans om zich te presenteren tijdens dit evenement en als één dag niet genoeg is om alles te delen, hebben ze de vrijheid om eerder te beginnen of later te eindigen. Het is de gelegenheid om de nieuwste trends te delen, creatieve ideeën te tonen en klanten te verrassen.

Kom op zaterdag 7 oktober langs en ontdek de nieuwste mode, trends en nog veel meer. Het wordt een dag vol plezier en inspiratie voor jong en oud.

Laat die herfst maar beginnen. 


Deel dit bericht

Meer