Bourgondisch Leek

26-7-2023

Op zaterdag 2 september kun je in Leek genieten van een heerlijk culinair festijn tijdens de Feestweek. Bourgondisch Leek is hét evenement waar je allerlei lekkere verrassingen kunt proeven van de lokale horecabedrijven.

Tijdens deze feestelijke dag, die een geweldige aanvulling is op Dolle Zaterdag, kun je je smaakpapillen verwennen met een diversiteit aan gerechten. Of je nu van hartig of zoet houdt, er is voor ieder wat wils! En het beste van alles is dat je voor slechts 1 of 2 muntjes per gerecht kunt genieten. De muntjes zijn ter plaatse verkrijgbaar, dus je kunt makkelijk proeven wat je lekker vindt.

Het evenement draait niet alleen om lekker eten, maar ook om het steunen van onze lokale horeca. De enthousiaste ondernemers zullen met trots hun gerechten presenteren, met gebruik van verse lokale ingrediënten en authentieke smaken.

Of je nu een ervaren fijnproever bent of gewoon een gezellig dagje uit wilt, Bourgondisch Leek belooft een onvergetelijke culinaire reis te worden. Met live muziek, een gezellige festivalsfeer en heerlijk eten is er voor iedereen wat te beleven.

Zet dus zaterdag 2 september in je agenda en kom naar de Feestweek Leek voor een smaakvol avontuur op Bourgondisch Leek. Geniet van de heerlijke gerechten, de gezelligheid en de lokale trots. 


Deel dit bericht

Meer