Kerstmarkt Leek

 

Kerstliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Heerlijk kerstshoppen onder het genot van een lekker dampend glaasje glühwein of een warme beker chocolademelk. Dan hebben we het nog niet eens over alle lekkernijen, zoals kniepertjes, appelflappen en oliebollen, die in de kerstkramen worden bereid en verkocht.

Een kerstmarkt bezoeken is een van de vele leuke uitjes in december om samen met het hele gezin te ondernemen.

Wij zijn bezig met het organiseren van de Kerstmarkt in en door het centrum van Leek. Samen met jullie kunnen we hier een succes van maken en hopelijk een evenement die jaarlijks terugkeert.


De Kerstmarkt staat gepland van 9 tot en met 23 december.

 

Belangrijke ingrediënten
Bij de organisatie van een kerstmarkt zijn een aantal ingrediënten onontbeerlijk. Dat zijn natuurlijk de bezoekers van de markt, want zonder hen ís er simpelweg geen markt. Maar dat zijn ook de geurige wijnen, heerlijke lekkernijen, de stemmige muziek en de kleurige decoraties waar bezoekers met plezier op af komen.
 

Kerstsfeer in het centrum
Natuurlijk is er ook aan entertainment gedacht. Rondom de markt zal het hele centrum in Kerstsferen worden gebracht. Er komt een sfeervol muziekpodium waar alle welbekende kerstliedjes te horen zijn. Wat is een kerstmarkt zonder een Kerststal? En vergeet je niet te zwaaien als de Kerstman voorbij komt in zijn arrenslee? 


Vermaak
Van 9 december tot 23 december kan jong en oud genieten op de nostalgische kermis welke te vinden is op De Dam. We zijn bezig om voor de kinderen een reuzenrad, draaimolen, popcorn- en suikerspinkraam te regelen zodat het één en al gezelligheid gaat worden. En waar het gezellig is zijn mensen te vinden!
 

Kraam huren
Niet alleen ondernemers maar ook particulieren kunnen een kraam huren tijdens deze Kerstmarkt in Leek. Er mogen Kerst gerelateerde producten worden aangeboden, die bijvoorbeeld leuk zijn als cadeau onder de kerstboom of om als relatiegeschenk aan werknemers te geven.

 

Voor vragen over deze Kerstmarkt kan je een mail sturen naar KerstmarktLeek@hotmail.com.