Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Zipper Mode

Schoonmoeder’s jeanszaak in Buitenpost was de reden voor de naam van de zaak, maar het is toch echt Sandra die Zipper maakt tot wat het is. In 1997 opende ze haar mooie winkeltje in de Tolberterstraat, waar menig vrouw al een stijlvolle outfit heeft gevonden en plaats heeft genomen aan de koffietafel. 

Voor de meeste vrouwen is Zipper simpelweg vast onderdeel van hun garderobe. Ze weten dat ze er áltijd slagen, dat de laatste mode in de rekken hangt, en, misschien wel het belangrijkst, dat er tijd voor ze is.

Onder het genot van een kopje koffie en een snoeptrommeltje bij de hand, kun je in Zipper lekker langs de rekken struinen, terwijl Sandra haar kennis over patronen, kleuren en kwaliteit met je deelt. Maar alleen als je dat wil natuurlijk, want een van Sandra’s doelen is om Zipper lekker laagdrempelig te houden en klanten zich op hun gemak te laten voelen zonder ze het gevoel te geven dat ze iets moeten kopen. Zo zal ze altijd eerlijk zijn over stijlen en maten en kun je er zeker van zijn dat er altijd een gemoedelijk sfeertje in deze winkel hangt. Deze gezelligheid en gemoedelijkheid is ook ongetwijfeld de reden dat een van Sandra’s gepensioneerde collega’s nog regelmatig aan de koffietafel zit en ondanks haar pensioen stiekem toch nog wel eens meedenkt over de inrichting van bijvoorbeeld de etalage.

De etalage van Zipper verandert namelijk wekelijks. ‘Hoe meer je verandert, hoe meer het opvalt’ is Sandra’s filosofie hierachter. En dat is zeker waar. Door haar winkeltje van binnen en buiten alsmaar origineel te houden, heeft ze een brede klantenkring gecreëerd, waar ze vol trots over praat. Maar behalve de gezelligheid van deze onderneemster en de uitstraling van haar winkel, komen de klanten natuurlijk ook voor de prachtige collecties die Zipper te bieden heeft. Sandra heeft namelijk altijd haar ogen open voor de beste merken voor vrouwen en bekijkt kritisch welke merken een plekje verdienen in haar winkeltje. Want in Zipper geldt: alleen het beste is goed genoeg voor Sandra’s klanten!

Meer informatie en openingstijden van Zipper Mode