Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Unive

Of het nou om je auto- of inboedelverzekering gaat, of om een gezellig babbeltje over bijvoorbeeld de Leekster Lente Loop: op het kantoor van Univé ben je altijd welkom bij Johan, Jeroen en Alisa. Onder de naam Univé zijn deze gezellige dame en heren goed op weg om van de statige en officiële verzekeringswereld een laagdrempelige, persoonlijke en lokale plek te maken, waar ook in de kleinere dorpen de gespecialiseerde adviseurs altijd een kop koffie voor je klaar hebben staan.

Waar ze tot een aantal jaar geleden nog in een klein pandje naast de Liekeblom zaten, zitten ze nu in een uitnodigend pand in het midden van het centrum, dat letterlijk en figuurlijk transparantie uitstraalt. Dit is de plek waar nieuwe klanten binnenlopen met hun vragen, soms zelfs nadat ze via andere (online) kanalen al klant zijn geworden. Dit binnenkomen vinden Johan, Jeroen en Alisa een belangrijk deel van hun werk; ‘zowel met goede als slechte meningen en gebeurtenissen moet je gewoon een adviseur in de ogen kunnen kijken, dus mensen moeten vooral langskomen.’ Zo staan ze voor je klaar wanneer je specifieke vragen hebt over bijvoorbeeld je hypotheek of de veiligheid van je woning, maar ook voor langslopende mensen die met een blanco blik hun ‘winkel’ binnenlopen. Daarnaast worden natuurlijk ook bestaande klanten regelmatig uitgenodigd op dit gemoedelijke kantoortje, om bijvoorbeeld even door te nemen of er geen dubbele dekkingen zijn en of je situatie hetzelfde is gebleven. Op deze manier dragen Alisa en de twee J’s graag een stukje bij aan een ieders persoonlijke situatie.

En bevat die persoonlijke situatie de drang naar een gezondere levensstijl? Ook dan ben je bij Univé aan het juiste adres. Want met hun Univé fietsen en hun Loopgroep Nienoord training voor de Leekster Lente Loop, zorgen ze er onder goede begeleiding voor dat jij met een goede conditie én een goed verzekeringspakket Leek en omstreken zorgeloos doorkomt en je inderdaad echt de vruchten plukt van Univé.

Meer informatie en openingstijden van Unive Noord-Nederland Leek