Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Tulips Woman

In hun op kleur ingedeelde kledingwinkel staat het ondernemersduo Nieske en Mirjan iedere dag weer voor je klaar om je nieuwe outfit voor werk bij elkaar te shoppen. In 2003 openden zij de deuren van hun Tulips, omdat ze vonden dat er in Leek een kledingzaak miste waar de werkende vrouw gegarandeerd iedere keer zou slagen. En met enkel elkaar en hun op en top ondernemersmentaliteit hebben ze precies dát bereikt: een smaakvol ingerichte winkel met kwaliteitskleding waar een grote groep vaste klanten stad en land voor afreist.

Naast de duurzame en kwalitatieve kleding komen deze klanten natuurlijk ook voor het beste kledingadvies en voor Nieske en Mirjan zelf. Deze twee krachtige vrouwen zijn namelijk ook altijd bereid om samen je eigen favoriete kledingstukken te bewonderen en met behulp van die ene nieuwe blouse of broek weer tientallen nieuwe kledingcombinaties te bedenken. Door ook op deze manier voor de klanten klaar te staan, weten de dames van Tulips naast hun webshop zich goed staande te houden in hun prachtige plekje in de passage. En wanneer we de dames vragen waar ze het meest trots op zijn, is het resultaat van die persoonlijke service zonder twijfel het antwoord. Zo zijn de mooiste momenten voor deze harde werkers wanneer iemand ze bedankt voor de leuke middag of het eerlijke advies, of wanneer hun prachtige pand met die mooie etalage voor positieve reacties zorgt.

Behalve de werkende vrouw, is natuurlijk ook de jeugd van harte welkom in Tulips. Om ook deze doelgroep, en natuurlijk de volwassenen en vaste klanten, op de hoogte te houden van de kleurrijke collecties, organiseren Nieske en Mirjan regelmatig evenementen. Zo organiseren ze middagen waarop de designers langskomen of kunnen de klanten onder het genot van een hapje en een drankje de highlights van nieuwe collecties komen bewonderen, gedragen door ondere andere de dochter van een van de dames. Dat dochterlief die met 1,5 jaar nog op de toonbank zat maar inmiddels straalt in de kleren van Tulips, laat goed zien hoe lang Nieske en Mirjan al hun prachtzaak draaiende houden en dat deze powervrouwen genoeg kennis en kunde in huis hebben om nog jaren door te gaan!

Meer informatie en openingstijden van