Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Schuiling Wonen & Slapen

Al bijna 70 jaar levert Schuiling de mooiste toevoegingen voor je huis. Waar de winkel in 1950 begon in Peize met interieur en mode, vinden we hem tegenwoordig in Leek, Peize en Zuidhorn en kun je er terecht voor je nieuwe bed, raam- en vloerbekleding van de beste merken. En om je te helpen kiezen, lopen Pieter en zijn collega’s rond.

Naast het werk als brandweerman, heeft Pieter namelijk ook al veel figuurlijke brandjes geblust door met al zijn kennis en ervaring iedere klant met plezier te helpen. Zo weet Pieter alles over de Luxaflex die je met je stem kunt bedienen en legt hij graag aan je uit hoe de slaaprobot werkt die je in de winkel kunt vinden. Dit robotje in de vorm van een kussen helpt je rustig te worden en in slaap te vallen, wat je natuurlijk het beste doet op een van die heerlijk comfortabele bedden, die je bij binnenkomst al willen doen slapen. En om aan te tonen hoever het comfort van onze bedden is ontwikkeld, laat Pieter trots een van de allereerste bedbodems van Auping zien, waarvan hij er een in de winkel heeft staan. 

Wanneer we Pieter vragen waar hij het meest trots op is, rolt er al vrij snel uit: ‘dat we met maar drie mensen in de winkel en twee mensen in de buitendienst toch een bepaalde grootte kunnen uitstralen met onze winkel’. En behalve die uitstraling is er nog iets wat Schuiling maakt tot wat het is: de kwaliteit en betrouwbaarheid. Omdat Pieter en zijn collega’s voor de volle 100 procent vertrouwen op hun producten, kunnen ze zich volledig richten hun klantgerichtheid en behulpzaamheid. Zo weet je zeker dat je bij Schuiling van a tot z geholpen wordt en gegarandeerd met een goed product de deur uitloopt, wat je eerst nog thuis mag proberen ook. Dus ligt je bed niet meer lekker, heb je nog een kaal of saai raam of wil je een andere vloer, kom dan zeker eens langs bij Pieter en zijn collega’s!

Meer informatie en openingstijden van Schuiling Wonen & Slapen