Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Primera

Zo’n 8 jaar geleden nam Marco de Primera in ons leuke Leek over van de toenmalige eigenaren, waarmee een nieuw tijdperk voor deze Primera van start ging. Marco had namelijk ook al een vestiging ervan in Friesland en wist daarom precies hoe hij het in de vestiging in Leek aan wilde pakken, toen hij hoorde dat het te koop stond.

Met zijn Friese nuchterheid zette Marco vervolgens zijn schouders eronder en zorgde voor de verbouwing die de Primera heeft gemaakt tot wat het nu is: een moderne en ruime winkel waar je terecht kunt voor onder andere je staatsloten, tijdschriften, pasfoto’s en cadeau artikelen. En hoewel de winkel de moderne look prima kan hebben, is het de ouderwetse klantvriendelijkheid en servicegerichtheid waar Marco en zijn collega’s het misschien wel het meest van moeten hebben.

Want zoals Marco zelf ook al uitlegt, zijn het niet de producten zelf die de Primera zo leuk maken. Die producten kun je namelijk ook op andere plaatsen verspreid over het dorp vinden. Wat de Primera dan zo leuk en onderscheidend maakt, is dat alles op één plek te vinden is, waar je nog met aandacht en plezier geholpen wordt ook. Wanneer we Marco vragen waar hij het meest trots op is, luidt het antwoord dan ook ‘de waardering van de klanten’. Het is dan ook niet voor niets dat de slogan luidt: even naar Primera!

Meer informatie en openingstijden van Primera