Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Kapsalon Papillot

Dat de klanten die vroeger zelf in het autootje van Henny en Joke geknipt werden, vandaag de dag de zorg voor de haren van hun eigen kroost aan de twee kapsters overlaten, laat goed zien hoe lang Papillot al in het straatbeeld van Leek hoort.

35 jaar geleden begonnen de dames, opgegroeid in arbeidersgezinnen en beide met de droom op kapster te worden, hun zaak in de Tolberterstraat. Zo’n 14 jaar later zagen ze hun kans schoon om in een nieuwe vestiging verder te gaan op hun huidige locatie. En omdat de service van deze vrolijke dames voor zo’n goede band zorgt met de klanten, verhuisden zij allemaal met plezier mee. Want deze gezellige dames hebben altijd één doel voor ogen en dat is de persoon achter het kapsel willen zien. Zo hebben de dames niet alleen een schaar en een kam, maar ook een luisterend oor, waardoor ze echt meedenken met de klant en voor een persoonlijke benadering zorgen. Ze denken altijd een stapje verder, bijvoorbeeld over de vraag of je je nieuwe kapsel thuis ook zelf in model kan krijgen. Deze klantgerichtheid wordt al snel bevestigd door de dame die tijdens ons interviewtje in de stoel zit. Zonder enige twijfel vertelt ze ons dat Henny en Joke’s persoonlijke aandacht zo fijn is dat ze regelmatig vanuit Assen naar Leek komt, enkel en alleen voor deze knippende dames.

Behalve de vaste klanten waar Henny en Joke zo trots op zijn, zijn ook voorbijgangers zonder afspraak altijd welkom in het moderne zaakje. En heb je je kinderen op sleeptouw? Geen probleem, die kunnen zich vermaken in het kinderhoekje terwijl jouw kapsel wordt getransformeerd dankzij de modernste kniptechnieken. Want ondanks de vele jaren ervaring, zijn de dames nooit uitgeleerd. Zo vertelt Henny ons dat ze het erg leuk vinden dat er in hun creatieve vakgebied altijd nieuwe cursussen te volgen zijn om bij te blijven en om hun klanten de deur uit te laten gaan met een kapsel dat echt hun persoonlijkheid laat zien!

Meer informatie en openingstijden van Kapsalon Papillot