Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Joy Vrijetijdskleding

Het begon allemaal met de Bucky in Roden. Menig man haalt daar tot op de dag van vandaag zijn kleding van de beste merken. De Leekster vrouw wilde echter samen met de man naar een vast adresje kunnen voor de beste kleding, en zo werd de Joy geboren. Achter de toonbank in deze uniek ingerichte winkel, staat Elisa. Elisa vertelt ons dat zij na haar stage in de Joy is blijven werken en dat ze samen met haar collega’s nog altijd ontzettend trots is op hoe goed de winkel zich staande houdt.

Want hoe makkelijk het tegenwoordig ook is om online iets te bestellen, de Joy blijft klanten trekken. En dat is niet zo gek. Elisa en haar collega’s geven de klanten namelijk de vrijheid om zelf eindeloos de winkel door te struinen, maar zullen je ook zonder twijfel met het grootste plezier helpen of hun mening geven wanneer je daarom vraagt. En is manlief eerder klaar met het passen van zijn nieuwe outfits, dan is hij natuurlijk welkom aan het gezellige koffietafeltje. Maar natuurlijk staat Elisa ook met een kopje koffie of thee voor je klaar wanneer je in je eentje komt shoppen en een paspauze nodig hebt.

Naast de goed gevulde, maar toch ruimtelijke en unieke met jeans bedekte stellingen boven de toonbank, is ook de rest van de Joy een feestje voor het oog. Van de propellors aan het plafond en de olievaten op de pashokjes tot aan de vliegtuigmotor die dienst doet als toonbank, het is ongetwijfeld een van de redenen waarom klanten vanuit alle hoeken van het land naar de Joy komen. En heeft de Joy in Leek dan net niet de juiste maat op voorraad, dan zorgen Elisa en haar collega’s er samen met de vestiging in Roden voor dat jij alsnog razendsnel je nieuwe outfit compleet hebt. Want dat is waar de Joy voor bestaat: klanten een glimlach bezorgen!

Meer informatie en openingstijden van Joy Vrijetijdskleding