Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Jouw Snuffelkast

Sinds 2012 koopt Selby al Lego en games op om vervolgens door te verkopen. Na een sprong in het diepe is zijn grote trots uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van Jouw Snuffelkast.

Het begon allemaal toen Jouw Snuffelkast nog in handen was van de vorige eigenaar. Dankzij zijn voorganger kwam Selby op het idee om een kast te huren, om zo zijn games en Lego ook ergens anders te verkopen dan op zijn webshop. Die beviel zo goed dat Selby de kans om de zaak over te nemen niet links kon laten liggen. Zijn ouders helpen hem nu de kar te trekken, maar met een goede lading aan positiviteit en vertrouwen in de winkel doet hij grotendeels alles zelf.

Nog steeds straalt hij wanneer hij het heeft over de verkoop van zijn eigen spullen, maar in Jouw Snuffelkast is nog veel meer te vinden dan dat. Iedereen kan namelijk een plank, een halve kast of een hele kast huren om je al dan niet handgemaakte pronkwaar in uit te stallen. Je bepaalt zelf de prijzen en vervolgens doet Selby zijn best om kopers te trekken. Dit doet hij onder andere door actief gebruik te maken van social media, maar ook door de winkel altijd in beweging te houden. Natuurlijk gebeurt dit al doordat producten en verkopers komen en gaan, maar ook doordat hij bijvoorbeeld de handgemaakte kasten zo nu en dan verandert, om bijvoorbeeld de platen en cd’s beter tot hun recht te laten komen. Tussen al die vernieuwingen en veranderen zijn er ook een aantal dingen die blijvend zijn. Zo staan de potjes honing standaard in de winkel en zijn ook de handgemaakte kaartjes een echte klantentrekker. Zoals de naam betaamt, komen veel klanten behalve voor de ‘vaste’ producten ook vooral om even lekker rond te snuffelen, wat Selby enthousiast maakt voor de toekomst. Zo zegt hij met de grootste glimlach dat hij zijn eigen handel verder wil uitbreiden, maar speelt hij ook in zijn hoofd met het idee van het organiseren van workshops en activiteiten. Selby’s doel is om het bedrijf alleen maar te laten groeien en wij hebben er vertrouwen in dat hem dat gaat lukken en nodigen je namens Selby van harte uit om ook te komen snuffelen!

Meer informatie en openingstijden van Jouw Snuffelkast