Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van de Man mode-jeans

Wanneer je bij De Man binnenloopt, is het eigenlijk al meteen duidelijk dat je je in Pieter’s ideale mancave bevindt. Op een geheel eigentijdse en unieke manier heeft hij namelijk de winkel ingericht met zijn uit de hand gelopen liefde voor Dafjes en de verkeersborden die hij met alle plezier uit z’n eigen garage tevoorschijn heeft gehaald.

Sinds 2012 zit deze op en top mannenwinkel op zijn huidige locatie, maar al in 2000 is De Man in ons dorpje opgericht, omdat er eigenlijk geen kledingwinkel voor mannen was. Inmiddels is De Man uitgegroeid tot ‘dé mannenwinkel voor gemeente Westerkwartier, Noordenveld en ver daarbuiten’, volgens Pieter. Want tussen de smaakvol geplaatste autobanden, olievaten, autootjes en broodkarren, is ook echt een flink assortiment aan herenkleding te vinden.

Hele outfits kun je hier bij elkaar shoppen voor jong, jeugdig en oud, maar ook voor maatje s tot en met xxxxl. Zo kun je je nieuwe broek kiezen uit een van de ruim duizend broeken die deze jeansspecialist standaard op voorraad heeft. En ook ben je voor je trouwkostuum aan het juiste adres bij De Man en hoort op maat gemaakt kledingadvies bij een standaard werkdag van Pieter en zijn collega’s.

Dit volledig man-georiënteerde assortiment en de persoonlijke service zorgen dat De Man zo onderscheidend is. Samen met zijn collega’s heeft Pieter al meer dan honderd jaar ervaring en gaan deze ‘vakidioten’, zoals Pieter het noemt, eigenlijk nooit voor minder dan 200% klanttevredenheid. ‘Zo worden de klanten eigenlijk een beetje ambassadeur van mijn bedrijf’, legt Pieter uit. Want pas als de klant blij de deur uitloopt, is de man van De Man ook blij.

Meer informatie en openingstijden van De Man mode-jeans