Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Capisce Trendy Mode

Het dynamische duo Wouter en Gonny opende zo'n veertien jaar geleden de deuren van hun Capisce. Allebei hadden ze al ervaring in de mode. Zo begon Wouter ooit met herenmode en ging vervolgens via de kindermode naar de damesmode. Tel daar Gonny’s ervaring bij op en je hebt de succesformule waar Capisce mee is geworden wat het nu is.

Toen Gonny en Wouter net begonnen, was de winkel slechts half zo groot als nu en was er ook een collectie voor heren te vinden. Als echte ondernemers zijn ze echter altijd klaar voor vernieuwingen, wat er voor heeft gezorgd dat deze eigentijdse winkel inmiddels twee keer zo groot is en er enkel nog dameskleding aan de rekken hangt. Deze kleding is volgens Gonny geschikt voor alle dames van Leek. Want of je nou net aan je twintiger jaren bent begonnen of al tegen je pensioen aanhangt, er hangt altijd iets geschikts tussen de moderne en nieuwe collecties van Capisce, waar Gonny en Wouter je met alle liefde en eerlijkheid over adviseren. Zo vertelt Gonny ons dat ze het ook gewoon toegeeft als die ene broek toch niet zo veel voor je doet, of als dat ene shirtje misschien toch niet helemaal jouw stijl is. Deze eerlijkheid en nuchterheid is ook wat Capisce onderscheidt van de grotere landelijke modewinkels, naast natuurlijk de twee leuke ondernemers zelf.

Behalve de service aan de klanten ín de winkel, leveren Gonny en Wouter ook de mooiste kleding aan de mensen thuis via hun webshop. En alsof ze nog niet genoeg te doen hadden, bezoeken deze harde werkers regelmatig beurzen om hun collecties up to date te houden en blijven ze altijd dromen over meer. Het grootste deel van dit runnen van winkel en webshop doet dit koppel zelf, maar laten we ook vooral hun enige personeelslid niet vergeten in het zonnetje te zetten, die er voor zorgt dat ook Gonny en Wouter zo af en toe een dagje vrij hebben.

Behalve de rekken vol kleding, waar wij na het interview stiekem toch ook wel even tussen moesten kijken, is er nog iets in deze winkel dat absoluut onderscheidend is, namelijk de laagdrempeligheid. Terwijl Gonny en Wouter je namelijk helpen met het uitzoeken van je nieuwste kleding, vergeten ze ook zeker de persoon in de kleding niet, en de aanhang. Zo kun jij lekker passen en babbelen met Gonny en Wouter, en kunnen manlief en kinderen aan de koffietafel naar de televisie kijken; iedereen een leuke middag!

Meer informatie en openingstijden van Capisce Trendy Mode