Het gezicht van de winkel »

Het gezicht van Bloemen & Plantencentrum Scheerhoorn

In 1950 reed de opa van Herald met zijn huis-aan-huis verkoopwagen door het dorp en woonde hij in het pand dat we nu kennen als Scheerhoorn. Hij had een handeltje in groente en fruit, wat na de overname door Herald´s vader veranderde in een bloemen- en plantenzaak. Ook bij Herald en zijn zussen kroop het bloed waar het niet gaan kon, waardoor zij na afronding van hun bloemistenopleiding de familietraditie doorzetten.

Bij iedere generatie die de winkel runde, werd het uiterlijk van dit mooie dorpse zaakje gemoderniseerd en werd het assortiment aangepast. Zo heeft de huidige generatie ook plaats gemaakt in de schappen voor accessoires voor je interieur, die natuurlijk nog beter tot hun recht komen in combinatie met een mooi bloemetje. En dat bloemetje maken deze fleurige familieleden en hun collega’s niet alleen met plezier voor je klaar, maar ook met kennis en kunde. Wat Scheerhoorn namelijk zo bijzonder maakt, is de kwaliteit van de bloemen en planten en natuurlijk de kwaliteit van de service. Zo denken Herald en zijn collega’s graag met je mee om de mooiste opfleuring van je huis uit de grond te stampen of om met het mooiste boeketje bij die ene speciale persoon langs te gaan.

Behalve de kwaliteitsplanten die je in de winkel kunt kopen, kun je een van Scheerhoorn’s mooie stukjes natuur ook via het internet in huis halen. Zo kun je via Fleurop.nl bij Herald en zijn collega’s bestellen, maar kijk ook vooral eens op hun prachtige nieuwe webshop. Op basis van jouw wensen worden dan de mooiste bloemetjes bij elkaar gezocht en vakkundig ingepakt. Eén van de twee oudste collega’s van Herald komt vervolgens met zijn busje en een grote glimlach bij je voordeur en dan kun jij jezelf de trotse eigenaar noemen van een handgemaakte creatie van Scheerhoorn. Daar fleurt iedereen van op toch?

Meer informatie en openingstijden van Bloemen & Plantencentrum Scheerhoorn