Eindejaars spaaractie

De dagen vliegen weer voorbij en het einde van het jaar komt langzaam in zicht. Dit jaar vestigen we opnieuw extra aandacht op het winkelgebied door middel van de eindejaars spaaractie. 

Bij iedere bestede € 10,- in een deelnemende winkel, ontvangt de consument een spaarzegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol en kan deze ingeleverd worden. Alle ingeleverde spaarkaarten dingen mee naar verschillende prijzen die op 3 verschillende momenten worden verloot.

Laten we ons samen klaar maken voor de feestdagen. 

Het bestuur van Handelsvereniging Leek Nietap

 

De prijzen voor de eindejaars spaaractie

Op 3 verschillende momenten vinden er trekkingen plaats. Iedere keer voor meerdere prijzen en bij iedere trekking is er natuurlijk ook een hoofdprijs.

Hoofdprijzen
De drie hoofdprijzen van dit jaar zijn:

Cadeaubonnen
Naast de hoofdprijzen zijn er ook cadeaubonnen. Tijdens de loting worden 3 keer 15 cadeaubonnen verloot. Deze kunnen ingeleverd worden bij alle deelnemende winkels en dus ook bij de horecagelegenheden, want ook zij kunnen in deze tijd wel een steuntje in de rug gebruiken.

Cadeaupakketten
Door verschillende winkeliers zijn cadeaupakketten samengesteld. Jij maakt kans op een van deze pakketten.

Inlevertonnen
De tonnen zijn geplaatst bij Hubo Tjoelker, Jumbo Industriepark, Albert Heijn, Scheerhoorn Bloemen, Hema, Blokker en er komt 1 in de Liekeblom.