Het gezicht van de winkel

 

AANLEIDING
Met deze collectieve pagina’s nemen we de inwoners en geïnteresseerden van de betreffende plaats mee in het verhaal van de binnenstad. De volgers zien het mooie van Leek en op deze manier kiezen zij eerder voor ‘gezellig het dorp ingaan’ in plaats van het online shoppen.

DOELGROEP
Inwoners en geïnteresseerden in de binnenstad van Leek en omgeving.

DOELSTELLING
De doelgroep meenemen in het verhaal van de binnenstad. Hierdoor de meerwaarde laten zien van het beleven van de binnenstad in plaats van online shoppen.

 

Concept

Het platform Winkelen in Leek is een pagina met alle lokale ondernemers. De volger krijgt op deze pagina een kijkje in de keuken van de ondernemer, wordt meegenomen in het verhaal achter de zaak en leert de ondernemer kennen.  Samen met onze fotografe Annique en tekstschrijfster Monique gaan we langs bij de winkels om mooie foto's te schieten, leuke anekdotes te achterhalen en te luisteren naar mooie verhalen van de ondernemers. Deze informatie delen wij voor alle consumenten op onze website en social media kanalen.

De klant komt na het lezen van het bericht enthousiast de desbetreffende winkel binnen lopen, er groeit een band tussen hen. We brengen ze dichterbij elkaar. Dàt is waar we het voor doen!