Fashionweekend 29, 30, & 31 maart

Datum 29-3-2019
Tijd 0:00 tot 17:00
Locatie

 

Vier het voorjaar!
De zon laat zich steeds vaker zien en de lentekriebels beginnen al te komen. Het is tijd om kennis te maken met de nieuwste voorjaarstrends tijdens het Fashionweekend in Leek.

Op 29, 30 en 31 maart staat Leek in het teken van mode. Drie dagen lang glitter en glamour! Wij doen er alles aan om onze klanten te trakteren op de nieuwste trends en leuke aanbiedingen. Op vrijdag 29 maart openen we het weekend met een spectaculaire modeshow in de Samuel Leviepassage. Tussendoor geniet jij van muziek, een hapje en een drankje. Een show waarin niet alleen dames kennis maken met de nieuwste trends voor komend seizoen, ook voor de mannen en kinderen komt er genoeg inspiratie voorbij op de catwalk. Mis dit niet!

De deelnemende modezaken; Shoeby XL Leek, Tulips Woman, Capisce Trendy mode, Hema Leek, De Man Mode & Jeans, Alles Kids kinderkleding, Vivant Lingerie, MAUDD en Heys Schoenmode zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de show en kijken er naar uit om jou kennis te laten maken met de voorjaarscollectie.

We vinden het geweldig dat jij komt shoppen in Leek en daarom organiseren wij met ontzettend veel plezier evenementen als het Fashionweekend. Op Facebook is zelfs een Fashioncheque ter waarde van €100,- verloot aan een enthousiaste winnares. Een leuke manier om onze waardering naar jullie uit te brengen.

Behalve de modeshow op vrijdag 29 maart zal er op zaterdag en zondag livemuziek zijn in het centrum.  We organiseren iets leuks in onze winkel of geven cadeautjes weg. Op zondag 31 maart mogen wij tussen 13:00 uur en 17:00 uur de deuren van onze winkel openen zodat jij een extra dag hebt om bij ons te shoppen.

Dus ben jij nog op zoek naar inspiratie, kleding of schoenen voor komend seizoen? Kom dan gezellig naar Leek. Mooie aanbiedingen, eerlijk advies en aandacht voor onze klanten. Dat is waar we goed in zijn met elkaar.

Wij, de winkeliers, staan met persoonlijke aandacht voor jou klaar. Kom je gezellig langs?

Deel dit bericht

Meer